Köpings flytt och städ
(mån - fre) 9:00 - 17:00

Vi håller dina mattor rena och ser till att dina kläder är hela

Matt- och kemtvätt

Kom till oss om du behöver tvätta din kavaj, byxor, klänning eller annat plagg. Vi tvättar, pressar och tar bort fläckar på alla typer av kläder och material – med högsta krav på renhet, kvalitet och miljö.

Dina mattor hjälper till att hålla dina golv i ett bättre skick, de skyddar mot smuts, skräp och annat som riskerar att ge ett sämre intryck. Det är därför viktigt att man använder sig av mattor som skyddar golven och det är också väldigt viktigt att dessa mattor hålls rena och fräscha. En smutsig matta riskerar att ge en motsatt effekt än vad du vill nå.

Vi tvättar och rengör alla typer av mattor i en helt ny mattvättmaskin. Från de finaste äkta mattorna till entrémattor. Alla mattor genomgår en noggrann rengöringsprocess som säkerställer högsta kvalitet på resultatet.

Skräddare

Oavsett om du behöver byxor förkorta, byta ut knappar eller justera en blixtlås kan vårt erfarna och dedikerade team hjälpa till. Vi utför en skräddarsydd reparations- och förändringsservice som bokstavligen är baserat efter dina behov och önskemål. De flesta ändringar och reparationer utförs på vår anläggning, vilket innebär en snabb vändning och mindre väntetid för dig.